MVO

Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen vinden we belangrijk. Bewust omgaan met de natuur en je steentje bijdragen aan de maatschappij zijn belangrijke punten ook als ondernemer. We proberen zo duurzaam mogelijk te werken en steunen ook bijzondere initiatieven.

Duurzaam
Eén van onze duurzame productverpakking is de handige boxX. Het is leuk om te geven en ook fijn voor de natuur. Het is een van hout gemaakt kartonnen bloementas. Het hout dat afkomstig is van verantwoord beheerde bossen (FSC) en touw dat ecologisch, onbewerkte hennepproduct is, belast minder het milieu. U kunt het tasje uiteraard altijd hergebruiken maar als u het liever terug wil geven krijgt u 50% terug van de aankoop. De bloemenboxX moet er dan uiteraard nog wel netjes uitzien.

Daarnaast is de BloemenboxX vervaardigd door Indrukwekkend in samenwerking met arbeidsontwikkelings- en re-integratiebedrijf BaanStede. BaanStede motiveert, begeleidt en bemiddelt mensen naar het werk dat past bij persoonlijke mogelijkheden en omstandigheden.

Met deze BloemenboxX draagt u ook bij aan een betere wereld en deze kost slechts € 2,=

Voordelen van de BloemenboxX:

  • Makkelijk
  • Goed om even in te bewaren
  • Prettig om te vervoeren
  • In twee maten te krijgen

Erkend leerbedrijf
We willen ons vak graag doorgeven aan de nieuwe generatie. Daarom kunnen jongeren bij ons ook hun stageperiode doorlopen en zijn we dus een erkend leerbedrijf en aangesloten bij S-BB; Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Sponsor van JeugdWielerTour in Brielle
Sinds 6 of 7 jaar zijn wij sponsor van de JWT. De JWT is een organisatie dat al meer dan 30 jaar bestaat en verzorgt een leuke actieve week in dez zomervakantie voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Ieder jaar sponsoren we een team die vol trots met T-shirts van Dick Hagestein soms wel 30 kilometer per dag rijden.

Harold’s wijnen zodat ziektes kunnen worden voorkomen.
Bij een bos bloemen kunnen we een fles Zuid-Afrikaanse wijn leveren. Deze wijn is gemaakt door de eerste donkere wijnvrouw in Zuid-Afrika die ook voorzitter is van Healht Promoters South Africa Trust. Deze organisatie geeft gratis gezondheidseducatie in de townships van Zuid-Afrika. Door preventie van ziektes helpen we onnodig sterfte te voorkomen. Men leert dat door een hygiëne dodelijke ziektes te voorkomen  bijvoorbeeld handen wassen voordat je gaat koken. Van iedere fles gaat er 1,50 naar de Health Promoters.

Wil je meer weten over de Health Promoters? Bekijk de website.

wijn 1

Harold’s Chenin Blanc 2019

wijn 2

Harold’s Pinotage 2018

wijn 3

Harold’s Cabernet Sauvignon 2018

wijn 4

Harold’s Medley 2018